Název: Sledování vlastností kvasinek v průběhu kvašení piva
Překlad názvu: Investigation of yeast properties during the beer fermentation
Autoři: Kociánová, Lenka ; Vítová, Eva (oponent) ; Omelková, Jiřina (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2008
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: aktivita; kultivace buněk; kvasné křivky; metabolismus kvasinek; mladina; pH; pivovarské kvasinky; počítání buněk; Saccharomyces cerevisiae; stupeň prokvašení; svrchní kvašení; viabilita; vitalita; vitální barvení; zdánlivý extrakt; activity; apparent extract; brewer’s yeast; cell-culture; cells counting; fermentation level; fermentative curve; pH; Saccharomyces cerevisiae; top fermentation; viability; vitality; vitel dyeing; worth; yeast metabolism

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/10083

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-216415


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet