Název: Vliv technologie výroby kečupů na retenci nutričně významných látek
Překlad názvu: The influence of tomato ketchupes production technology on retention of nutritionally significance ingredients
Autoři: Smolka, Bronislav ; Voldřich, Michal (oponent) ; Ing.Helena Čížková, Ph.D. (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2008
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: barva; kyselina askorbová; lykopen; Odrůdy rajčat; optimalizace stanovení furosinu; pH; refrakce; viskozita.; ascorbic acid; color; lycopene; optimalization of furosine assesment; pH; refraction; Tomato cultivars; viscozity.

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/9606

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-216357


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet