Název: Stanovení palatinosy v potravinových doplňcích
Překlad názvu: Determination of palatinose in food supplements
Autoři: Rážová, Michaela ; Ing.Robert Ulrich (oponent) ; PharmDr.Věra Špačková (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: ELSD; HILIC; HPLC; isomaltulosa; palatinosa; ELSD; HILIC; HPLC; isomaltulose; palatinose

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/31125

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-215172


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet