Název: Cereální suroviny, výrobky a jejich význam
Překlad názvu: Cereal raw materials, products and their significance
Autoři: Hamrlová, Romana ; Divišová, Radka (oponent) ; Omelková, Jiřina (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2011
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: cereální suroviny; laboratorní vyhodnocení; senzorická analýza; snídaňové cereálie; breakfast cereals; cereal raw materials; laboratory evaluation; senzory analysis

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/16174

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-211889


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet