Název: Sladidla (přírodní i umělá) používaná v potravinářském průmyslu
Překlad názvu: Sweeteners (natural and artificial) used in the food industry
Autoři: PIHLÍK, Pavel
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: acesulfam-k; alkoholické cukry - sorbitol; aspartam; cyklamáty; fruktosa; glukosa; laktosa; mannitol; med; nesacharidická sladidla; přírodní sladidla; sacharidická sladidla; sacharin; sacharosa; steviosid; sukralosa.; thaumatin; umělá (syntetická) sladidla; xylitol; acesulfame-k; artificial (synthetic) sweeteners; aspartame; cyclamates; fructose; glucose; honey; lactose; mannitol; natural sweeteners; non-carbohydrate sweeteners; saccharin; stevioside; sucralose; sucrose; sugar alcohols - sorbitol; thaumatin; the carbohydrate sweeteners; xylitol
Citace: PIHLÍK, Pavel. Sladidla (přírodní i umělá) používaná v potravinářském průmyslu. České Budějovice, 2015. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/37130

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-188122


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2015-06-11, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet