Název: Slow Food jako moderní trend v českém potravinářství a gastronomii
Překlad názvu: Slow Food as a modern trend in the Czech food industry and gastronomy
Autoři: MAŠKOVÁ, Iveta
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: dotazník; farmářské bedýnky; farmářské obchody; farmářské trhy; fast food; lokální gastronomie; slow food; farmers' boxes; farmers' markets; farmers' shops; fast food; local gastronomy; questionnaire; slow food
Citace: MAŠKOVÁ, Iveta. Slow Food jako moderní trend v českém potravinářství a gastronomii. České Budějovice, 2014. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/33044

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-180808


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2015-02-16, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet