Název: Vliv hladiny dusíkatých látek na parametry užitkovosti u brojlerů
Autoři: Schäffer, Róbert
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2014
Jazyk: slo
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: abdominální tuk; brojlerová kuřata; dusíkaté látky; játra

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné registrovaným uživatelům v knihovně Mendelovy univerzity v Brně.

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-179805


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2015-01-05, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet