Název: Informovanost konzumentů fastfoodu o jeho zdravotní rizikovosti a faktory vedoucí k preferenci stravy fast foodového typu
Překlad názvu: Fast food consumer´s awareness about the health risks and factors leading to preference for this type of meals
Autoři: BENÝŠKOVÁ, Ivetta
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: civilizační choroby; fastfood; informovanost; konzument; obezita; stravovací návyky; výživa; zdravotní rizika; awareness; consumer; eating habits; fastfood; health risks; lifestyle diseases; nutrition; obesity
Citace: BENÝŠKOVÁ, Ivetta. Informovanost konzumentů fastfoodu o jeho zdravotní rizikovosti a faktory vedoucí k preferenci stravy fast foodového typu. České Budějovice, 2014. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/34143

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-174601


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2014-07-03, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet