Název: Zhodnocení skladovatelnosti odrůd brambor Red Anna a Dali
Překlad názvu: Evalutation of storage potato varieties Red Anna and Dali
Autoři: BOŠKOVÁ, Veronika
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: brambory; mechanické poškození; nezbytné a zbytečné ztráty; relativní vlhkost vzduchu; skladovatelnost; teplota; essential and pointless losses; mechanical damage; potatoes; relative humidity; storage; temperature
Citace: BOŠKOVÁ, Veronika. Zhodnocení skladovatelnosti odrůd brambor Red Anna a Dali. České Budějovice, 2014. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/32865

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-174185


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2014-06-19, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet