Název: Návrh farmářské výroby octa s charakterem funkční potravin.
Překlad názvu: The proposal of vinegar farm with the character of functional foods.
Autoři: HRDINOVÁ, Vendula
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: flavonoidy; Funkční potraviny; jablečný odpad; ocet.; červeň cibule; apple waste; flavonoids; Functional food; red onion; vinegar.
Citace: HRDINOVÁ, Vendula. Návrh farmářské výroby octa s charakterem funkční potravin.. České Budějovice, 2014. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/32505

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-174123


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2014-06-19, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet