Název: Listová zelenina jako zdroj výživově významných fenolických látek
Překlad názvu: Leaf vegetable as a source of phenolic compounds with nutritional value.
Autoři: TRÖSTLOVÁ, Daniela
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: antioxidační vlastnosti; fenolické kyseliny; flavonoidy; kvercetin; salátové rostliny; antioxidant qualities; flavonoids; phenolic acids; quercetin; salad plants
Citace: TRÖSTLOVÁ, Daniela. Listová zelenina jako zdroj výživově významných fenolických látek. České Budějovice, 2013. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/22088

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-170427


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2014-02-06, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet