Název: Tavené sýry a jejich senzorické hodnocení
Překlad názvu: Processed cheeses and spreads and their sensory evaluation
Autoři: BÍLKOVÁ, Kateřina
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: přírodní sýr; senzorická analýza; spotřeba sýrů; tavený sýr; cheese consumption.; natural cheese; processed cheese; sensory analysis
Citace: BÍLKOVÁ, Kateřina. Tavené sýry a jejich senzorické hodnocení. České Budějovice, 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/29056

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-170153


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2014-01-10, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet