Název: Kvalita reštauračných služieb
Překlad názvu: Quality of the catering services
Autoři: Tatár, Dávid ; Hůlová, Marie (vedoucí práce) ; Kořánová, Helena (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2010
Jazyk: slo
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [slo] [cze] [eng]

Klíčová slova: Ishikawův diagram; konkurenceschopnost; kvalita služeb; možnosti zlepšení; competitiveness; Ishikawa diagram; possibility of improving; quality of service

Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři VŠE.
Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/20526

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-16496


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoká škola ekonomická v Praze
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2011-07-01, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet