Original title: Novodobá historie institucionální kontroly potravin v ČR
Translated title: Modern history of institutional control of foodstuff in the Czech Republic
Authors: HENDRYCH JÍROVÁ, Pavla
Document type: Bachelor's theses
Year: 2013
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: education; educational projects; EFSA; ensuring food safety system; Food Safety Information Center; risk assessment; risk communication; risk management; EFSA; hodnocení rizik; Informační centrum bezpečnosti potravin; komunikace o riziku; systém; vzdělávací projekty; vzdělávání; zajištění bezpečnosti potravin; řízení rizik
Citation: HENDRYCH JÍROVÁ, Pavla. Novodobá historie institucionální kontroly potravin v ČR. České Budějovice, 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/30191

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-156270


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2013-09-12, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share