Název: Senzorické hodnocení vybraných druhů sýrů s plísní na povrchu
Překlad názvu: Sensory evaluation of selected types of mould-surface ripened cheese
Autoři: BLECHOVÁ, Radka
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: plísňové sýry; preferenční testy; senzorické hodnocení; mould ripened cheese; preference test; sensory evaluation
Citace: BLECHOVÁ, Radka. Senzorické hodnocení vybraných druhů sýrů s plísní na povrchu. České Budějovice, 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/29055

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-154562


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2013-05-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet