Název: TVORBA A UPLATNĚNÍ REGIONÁLNÍCH ZNAČEK POTRAVIN
Překlad názvu: DESIGN AND APPLICATION OF REGIONAL FOOD BRAND
Autoři: KREJČOVÁ, Kristýna
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: marketing; marketingový výzkum; nákupní rozhodování; regionální značka; spotřebitel; značka; brand; consumer; marketing; marketing research; purchase decision; regional brand
Citace: KREJČOVÁ, Kristýna. TVORBA A UPLATNĚNÍ REGIONÁLNÍCH ZNAČEK POTRAVIN. České Budějovice, 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/28775

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-154484


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2013-05-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet