Název: Vliv různých typů porážecích linek na výskyt vad vepřového masa (PSE)
Překlad názvu: Influence of different types of slaughter lines for the incidence of pork meat (PSE)
Autoři: ČERNÁ, Lenka
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: CO2 omračování; odkap masné šťávy; pH masa; prase; PSE; vepřové maso; CO2; dripping meat juices; pH meat; pig; pork; PSE
Citace: ČERNÁ, Lenka. Vliv různých typů porážecích linek na výskyt vad vepřového masa (PSE). České Budějovice, 2013. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/28444

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-154397


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2013-05-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet