Název: Cereální výrobky a jejich význam ve výživě
Překlad názvu: Cereal products and their nutritional value
Autoři: NOVOTNÁ, Jitka
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: celozrnné výrobky; cereálie; chemické složení cereálií; konsumace cereálií; nutriční hodnota; prevence civilizačních chorob; cereals; chemical composition of cereal; consumption of cereals; grains; nutritional value; preventin of civilizationdiseases; whole
Citace: NOVOTNÁ, Jitka. Cereální výrobky a jejich význam ve výživě. České Budějovice, 2012. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/25674

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-137715


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2013-01-23, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet