Název: Technologie zpracování a kvalita masa uzené makrely
Překlad názvu: Processing technology and quality of meat smoked mackerel
Autoři: KÖLBL, Antonín
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: makrela; profil textury svaloviny; tuhost; uzení ryb; zpracování ryb; fish processing; hardness; mackerel; smoked fishs; texture profile of muscle
Citace: KÖLBL, Antonín. Technologie zpracování a kvalita masa uzené makrely. České Budějovice, 2012. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta rybářství a ochrany vod

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/24848

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-137485


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2013-01-23, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet