Název: Kvalita pštrosího masa a jeho postavení na našem trhu
Překlad názvu: Ostrich meat quality and the situation on the Czech market
Autoři: LIBÍNSKÁ, Dana
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: pštros; pštrosí produkty; složení a vlastnosti pštrosího masa; composition and properties of ostrich meat; ostrich; ostrich products
Citace: LIBÍNSKÁ, Dana. Kvalita pštrosího masa a jeho postavení na našem trhu. České Budějovice, 2012. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/24131

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-137260


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2013-01-23, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet