Název: Úroveň vybraných stravovacích služeb ve zvolených odbytových zařízeních
Překlad názvu: Levels of food services in selected facilities
Autoři: DUDÁKOVÁ, Jana
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: food cost; gastronomie; hotelnictví; odbytové služby; stravovací služby; ubytovací služby; accommodation services; food cost; food services; gastronomy; hospitality; services
Citace: DUDÁKOVÁ, Jana. Úroveň vybraných stravovacích služeb ve zvolených odbytových zařízeních. České Budějovice, 2012. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/18590

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-112252


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2012-05-09, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet