2021-02-24 00:43 |
Úplný záznam
|
2020-12-03 22:56 |
Úplný záznam
|
2020-12-03 22:56 |
Úplný záznam
|
2020-12-03 22:56 |
Vybrané problémy jakosti potravin v letech 1950–1970
Franc, Martin
Studie se věnuje třem důležitým problémům jakosti potravin v Československu v letech 1950–1970. Nejprve se soustřeďuje na problematiku potravinových náhražek, které se rozšířily především v období 2. světové války a těsně po ní. Druhým tématem studie je krize systému jakostních norem na počátku šedesátých let 20. století, kdy z úsporných důvodů došlo k povolení četných odchylek od stanoveného složení i technologie výroby potravin. Mohutná vlna výjimek z norem rozvrátila celý systém udržování standardní jakosti potravin a její následky se odstraňovaly jen velmi obtížně.
Úplný záznam
|
2020-12-03 22:56 |
Úplný záznam
|
2020-12-03 22:56 |
Úplný záznam
|
2020-12-03 22:56 |
Úplný záznam
|
2020-12-03 22:56 |
Úplný záznam
|
2020-01-23 14:06 |
Úplný záznam
|
2020-01-23 14:06 |
Úplný záznam
|