Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 6 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Rozvoj agroturistiky v zemědělském podniku
Pecinová, Iveta ; Pinnerová, Eliška (oponent) ; Koráb, Vojtěch (vedoucí práce)
Tématem této práce je navržení podnikatelského plánu týkajícího se rozšíření zemědělské činnosti o provozování agroturistiky. V první části práce jsou definovány základní pojmy z oblasti podnikání v zemědělství, drobných rodinných podniků a agroturistiky. V následující části je provedena analýza současného stavu zemědělského podniku. Na základě získaných informací je v praktické části zpracován podnikatelský plán na rozvoj agroturistiky v zemědělském podniku.
Podnikatelský plán pro založení malého podniku
Pelcová, Veronika ; Pelánek, Martin (oponent) ; Koráb, Vojtěch (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce se zabývá zpracováním podnikatelského plánu pro založení malého podniku zabývajícího se agroturistikou. Podnikatelský záměr bude následně aplikován na konkrétním případě, a to v jezdeckém areálu Hradisko v Rožnově pod Radhoštěm. V první části práce jsou objasněny základní teoretické pojmy z oblasti podnikání, podnikatelského plánu a agroturistiky. Praktickou část tvoří analýza současného stavu objektu a návrh podnikatelského plánu, včetně detailního rozboru finančního plánu.
Podnikatelský záměr s možností rozšíření zemědělské farmy
MIKOLÁŠEK, Miroslav
Cílem bakalářské práce je zanalyzovat současný stav vybrané zemědělské farmy (rodinný podnik Mikoláškovi) a navrhnout možnosti jejího rozšíření. Práce se dělí na 3 hlavní části: teoretická část, vlastní práce a přílohy. Teoretická část práce se zabývá analýzou prostředí podniku a seznamuje čtenáře se základními pojmy a in-formacemi, které jsou potřebné ke znalosti a porozumění podnikání a jeho forem. Ve vlastní práci je uveden aktuální stav zemědělské farmy a samotná realizace pod-nikatelského záměru podložená analýzami podniku a investicemi. Závěr obsahuje zhodnocení celého podnikatelského plánu.
Možnosti nabídky nových služeb u vybraného podniku
PETERKOVÁ, Petra
Cílem této bakalářské práce je možnost rozšíření služeb (nabídek) ve vybrané rodinné farmě (Stáj Petra Peterková). Práce je rozdělena na 3 hlavní části: teoretická část, praktická část a přílohy. V teoretické části je zahrnuto několik kapitol, viz obsah. Prv-ní kapitola obsahuje především základní pojmy a informace týkající se podnikání a vysvětlení formy živnostenského podnikání. Následující kapitola se zabývá oblastí brand marketingu, a to přímo obchodní značkou a osobní značkou s jejich specifika-cemi. Další kapitola zahrnuje analýzu podniku, která se dělí na vnitřní a vnější pro-středí. Čtvrtá kapitola obsahuje vysvětlení a tvorbu marketingového plánu, se kterým je úzce spjata navazující pátá kapitola s finančním plánem. Závěrem je zde kapitola vyčleněna samostatně pro základní informace o jezdeckém odvětví a podnikání v oblasti jezdectví. Praktická část bakalářské práce je obdobně rozdělena do několika kapitol. První i druhá kapitola se týkají popisu aktuálního stavu stáje. Představují společ-nost, finanční zajištění firmy, rozbor stávajících služeb, analýzu a vyhodnocení. Třetí kapitola je zaměřena na problematiku a stávající kritéria v oblasti konkurence na po-mezí okresů Tábor a Jindřichův Hradec. Čtvrtá a pátá kapitola se soustředí na mož-nost budoucího vývoje a rozšíření stávající stáje v oblasti služeb, nových prostor či vytvoření hipostezky pro klientelu. Příloha obsahuje důležité dotazníkové šetření (první z oblasti jezdectví, druhé z oblasti tvorby hipostezek) a interview s panem Mgr. Cimbůrkem - starostou obce Bořetín.
Podnikatelský plán pro založení malého podniku
Pelcová, Veronika ; Pelánek, Martin (oponent) ; Koráb, Vojtěch (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce se zabývá zpracováním podnikatelského plánu pro založení malého podniku zabývajícího se agroturistikou. Podnikatelský záměr bude následně aplikován na konkrétním případě, a to v jezdeckém areálu Hradisko v Rožnově pod Radhoštěm. V první části práce jsou objasněny základní teoretické pojmy z oblasti podnikání, podnikatelského plánu a agroturistiky. Praktickou část tvoří analýza současného stavu objektu a návrh podnikatelského plánu, včetně detailního rozboru finančního plánu.
Rozvoj agroturistiky v zemědělském podniku
Pecinová, Iveta ; Pinnerová, Eliška (oponent) ; Koráb, Vojtěch (vedoucí práce)
Tématem této práce je navržení podnikatelského plánu týkajícího se rozšíření zemědělské činnosti o provozování agroturistiky. V první části práce jsou definovány základní pojmy z oblasti podnikání v zemědělství, drobných rodinných podniků a agroturistiky. V následující části je provedena analýza současného stavu zemědělského podniku. Na základě získaných informací je v praktické části zpracován podnikatelský plán na rozvoj agroturistiky v zemědělském podniku.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.