Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.02 vteřin. 
Péče o zaměstnance
Ščuková, Diana ; Soušková, Milena (vedoucí práce) ; Spirit, Michal (oponent)
Tématem této bakalářské práce je problematika péče o zaměstnance a s tím související poskytování zaměstnaneckých benefitů. Cílem je provést rozbor platné právní úpravy a charakterizovat základní oblasti péče o zaměstnance. Práce se nejdříve věnuje samotnému pojmu péče o zaměstnance a právní úpravě dané problematiky. Postupně je tedy analyzována oblast pracovních podmínek zaměstnanců, jejich odborného rozvoje, stravování a zvláštních podmínek pro některé zaměstnance. Zvláštní pozornost je následně věnována dobrovolné péči o zaměstnance v podobě poskytování zaměstnaneckých benefitů a jejich významu v souvislosti s péči o zaměstnance. Druhá část práce charakterizuje péči o zaměstnance a zaměstnanecké benefity v konkrétní vybrané společnosti. Součástí je také dotazníkové šetření, jehož cílem je zjistit spokojenost zaměstnanců s péčí o ně a s nabízenými zaměstnaneckými benefity a na základě získaných výsledků navrhnout případná zlepšení a doporučení.
Porovnání péče o zaměstnance v České republice a Spolkové republice Německo
Glazarová, Iva ; Soušková, Milena (vedoucí práce) ; Spirit, Michal (oponent)
Tato bakalářská práce se zabývá péčí o zaměstnance v České republice a Spolkové republice Německo se zaměřením na zaměstnanecké benefity. Práce je rozdělena do dvou částí. V první části následuje po úvodu do problematiky rozbor právní úpravy péče o zaměstnance v právním řádu České republiky a Spolkové republiky Německo. Druhá část se zaměřuje na péči o zaměstnance v konkrétní společnosti, která má pobočky v obou porovnávaných zemích. Je zde charakterizována péče o zaměstnance a zaměstnanecké benefity ve vybrané společnosti. Součástí této části je také dotazníkové šetření, jehož cílem je zjistit spokojenost zaměstnanců s nabízenými zaměstnaneckými benefity a doporučit případná zlepšení.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.