Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Studium sezónních změn jakosti vody ve vírské nádrži
Navrátilová, Martina ; Dolejš, Petr (oponent) ; Chocholáčová, Hana (vedoucí práce)
Práce se zabývá měřením vybraných ukazatelů jakosti vody ve vodárenské nádrži Vír (teplota, pH, barva, zákal, fluorescence fykocyaninu, koncentrace chlorofylu-a, feopigmentů, microcystinu-LR, orthofosforečnanů, dusičnanů, atd.). Vzorky byly odebírány v odběrových profilech 10, 30 a 50 metrů od absolutní hladiny a v sezóně od května do října byl měřen vertikální profil pomocí sondy YSI 6600 přímo v nádrži.
Studium sezónních změn jakosti vody ve vírské nádrži
Navrátilová, Martina ; Dolejš, Petr (oponent) ; Chocholáčová, Hana (vedoucí práce)
Práce se zabývá měřením vybraných ukazatelů jakosti vody ve vodárenské nádrži Vír (teplota, pH, barva, zákal, fluorescence fykocyaninu, koncentrace chlorofylu-a, feopigmentů, microcystinu-LR, orthofosforečnanů, dusičnanů, atd.). Vzorky byly odebírány v odběrových profilech 10, 30 a 50 metrů od absolutní hladiny a v sezóně od května do října byl měřen vertikální profil pomocí sondy YSI 6600 přímo v nádrži.
Kvalita vody a složení planktonních společenstev vodní nádrže Opatovice
Hylák, Tomáš
Náplní diplomové práce byl sedmiměsíční výzkum na údolní vodárenské nádrži Opatovice u Vyškova na Moravě. Odběry vody se prováděly jednou měsíčně ze dvou odběrných míst, které se nacházely na závětrné a návětrné straně. Z odebraných vzorků se na Mendelově univerzitě v Brně na oddělení rybářství a hydrobiologie tentýž den stanovovaly fyzikálně-chemické parametry vody, kvantitativní a kvalitativní složení planktonních společenstev. Výsledky byly porovnány s mojí bakalářskou prací: Vývoj jakosti vody vodní nádrže Opatovice, s výsledky z minulých let, které mi poskytla společnost VAK, a. s. Vyškov, s platnou legislativou České republiky a s některými nádržemi nacházejícími se na jižní Moravě.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.