Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Využití nesaccharomycetních kvasinek v technologii vín
Hlaváčková, Tereza
Bakalářská práce „Využití nesaccharomycetních kvasinek v technologii vín“ je z největší části zaměřena na popsání jednotlivých druhů kvasinek a jejich roli při kvašení. V první části práce jsou nastíněny obecné informace o kvasinkách. Stručně je popsána i fermentace. Nejobsáhlejší část práce je věnována popisu fermentace pomocí kombinace saccharomycetních a nesaccharomycetních kvasinek. Na tuto část navazuje přehled dostupných přípravků na trhu na bázi nesaccharomycetních kvasinek. Na závěr jsou shrnuty poznatky o negativních a pozitivních vlivech nesacharomycetních kvasinek.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.