Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Detekce ionizujícího záření pomocí Geiger-Müllerova detektoru
Dědina, Radim ; Macků, Jan (oponent) ; Musil, Vladislav (vedoucí práce)
Předkládaná práce se zabývá problematikou spojenou s detekcí a měřením ionizujícího záření. První část popisuje možnosti a způsoby měření ionizujícího záření různými elektronickými principy, konkrétně pak měření pomocí Geiger Mullerových detektorů. Druhá část práce obsahuje návrh obvodu zapojení s Geiger Mullerovou trubicí a obvodů zpracovávajícími získaný signál z detektoru. Dále jsou zde vyhodnoceny výsledky experimentálně získané na zařízení zkonstruovaném dle návrhu popisovaného v této práci. Na základě těchto výsledků lze konstatovat že došlo k zvýšení měřícího rozsahu.
Detekce ionizujícího záření pomocí Geiger-Müllerova detektoru
Dědina, Radim ; Macků, Jan (oponent) ; Musil, Vladislav (vedoucí práce)
Předkládaná práce se zabývá problematikou spojenou s detekcí a měřením ionizujícího záření. První část popisuje možnosti a způsoby měření ionizujícího záření různými elektronickými principy, konkrétně pak měření pomocí Geiger Mullerových detektorů. Druhá část práce obsahuje návrh obvodu zapojení s Geiger Mullerovou trubicí a obvodů zpracovávajícími získaný signál z detektoru. Dále jsou zde vyhodnoceny výsledky experimentálně získané na zařízení zkonstruovaném dle návrhu popisovaného v této práci. Na základě těchto výsledků lze konstatovat že došlo k zvýšení měřícího rozsahu.
ŘÍZENÍ LOGISTICKÉHO ŘETĚZCE PŘI VÝROBĚ A ZPRACOVÁNÍ MASA.
SUCHAN, Petr
Cílem této práce bylo pomocí analýzy zjistit silné a slabé stránky logistického řetězce, který se zabývá výrobou a zpracováním masa. Na příkladu firmy, která vlastní podstatnou část logistického řetězce analyzovat klíčový článek řetězce, vyhodnotit jeho výhody a nevýhody z hlediska konkurenceschopnosti a zaměřit se na možnost pojmutí celého logistického řetězce jedním vlastníkem. Práci jsem zpracoval ve firmě Ing. Václav Kozel - ZOOINFORMA. Firma své podnikání začínala pouze porážkou jatečních zvířat v objektu jatek v Týně nad Vltavou, od roku 1994 je v provozu vlastní výrobna uzenin a masných výrobků. V současné době mají jatka porážkovou kapacitu 330 kusů vepřů za den. Firma prodává většinu výrobků prostřednictvím sítě vlastních prodejen. Důraz je kladen především na kvalitu výrobků a spokojenost zákazníků. Výroba je postavena pouze na tradičních surovinách, bez používání drůbežích separátů, sóji a dalších náhradních doplňků.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.