Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Vliv vybraných fyzikálně-chemických faktorů na mechanismus přepěňování piva
Poštulková, Michaela ; Novák, Pavel ; Vitoušová, K. ; Brányik, T. ; Růžička, Marek
Z výsledků, uvedených v tomto příspěvku vyplývá, že s rostoucím pH roztoku BSA o koncentraci 0,5 g/l roste intenzita jeho přepěňování. Rovněž bylo zjištěno, že zvýšení tlaku nad gushingovou matricí vedlo k úplnému potlačení přepěňování. Zařízení pro pozorování přepěňování se z praktického hlediska jeví jako vhodný nástroj pro predikci, stanovení a kvantifikaci přepěňovací aktivity a bude v budoucnu využíván pro další studium tohoto jevu.
Plný tet: SKMBT_C22013110513040 - Stáhnout plný textPDF
Plný text: content.csg - Stáhnout plný textPDF

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.