Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Výroba tělesa držáku objemovým tvářením
Tichý, Pavel ; Štroner, Marek (oponent) ; Kopřiva, Miloslav (vedoucí práce)
TICHÝ Pavel: Výroba tělesa držáku objemovým tvářením. Závěrečný projekt magisterského studia, 5.roč., ak.rok.2008/2009, FSI VUT v Brně, ústav strojírenské technologie, odbor obrábění, květen 2009, 80 str., 9 příloh. Závěrečný projekt vypracovaný v rámci magisterského studia předkládá návrh technologie výroby tělesa držáku. Materiál výkovku je ocel Ck55 (12 060), polotovar 65, délka 12m. Roční produkce 122000 ks. Na základě studie možných technologií výroby je zvolena technologie výroby pomocí zápustkového kování na bucharu HO630, s ostřižením výronku na ostřihovacím lisu S160. Pro tuto variantu jsou provedeny potřebné technologické výpočty, návrh geometrie zápustky, výběr potřebných tvářecích strojů. Je provedena kontrola navržení výkovku soukromou kovárnou, úprava geometrie zápustek. Součástí studie je simulace tvářecího procesu pomocí software QFORM.
Výroba tělesa držáku objemovým tvářením
Tichý, Pavel ; Štroner, Marek (oponent) ; Kopřiva, Miloslav (vedoucí práce)
TICHÝ Pavel: Výroba tělesa držáku objemovým tvářením. Závěrečný projekt magisterského studia, 5.roč., ak.rok.2008/2009, FSI VUT v Brně, ústav strojírenské technologie, odbor obrábění, květen 2009, 80 str., 9 příloh. Závěrečný projekt vypracovaný v rámci magisterského studia předkládá návrh technologie výroby tělesa držáku. Materiál výkovku je ocel Ck55 (12 060), polotovar 65, délka 12m. Roční produkce 122000 ks. Na základě studie možných technologií výroby je zvolena technologie výroby pomocí zápustkového kování na bucharu HO630, s ostřižením výronku na ostřihovacím lisu S160. Pro tuto variantu jsou provedeny potřebné technologické výpočty, návrh geometrie zápustky, výběr potřebných tvářecích strojů. Je provedena kontrola navržení výkovku soukromou kovárnou, úprava geometrie zápustek. Součástí studie je simulace tvářecího procesu pomocí software QFORM.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.