Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 5 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Vliv různých technologií mletí na vlastnosti Portlandského cementu
Švéda, Matěj ; Gazdič, Dominik (oponent) ; Dvořák, Karel (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce shrnuje konvenční technologie mletí při výrobě Portlandského cementu. Hlouběji se pak zabývá technologiemi potenciálně využitelnými, tedy vysokoenergetickým mletím, s využitím mechanochemické aktivace. Současně sleduje také vliv různých typů intenzifikátorů mletí.
Analýza procesu mletí slínkových minerálů
Klapka, Michal ; Gazdič, Dominik (oponent) ; Dvořák, Karel (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá optimalizací procesu výroby brownmilleritu za účelem syntézy jeho čisté fáze. Cílem je uspěšná příprava C4AF a následné mletí třemi technologickými procesy. Dále bude pomocí XRD – analýzy zkoumán vliv technologie mletí na krystalinitu čisté fáze brownmilleritu.
Analýza procesu mletí slínkových minerálů
Klapka, Michal ; Gazdič, Dominik (oponent) ; Dvořák, Karel (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá optimalizací procesu výroby brownmilleritu za účelem syntézy jeho čisté fáze. Cílem je uspěšná příprava C4AF a následné mletí třemi technologickými procesy. Dále bude pomocí XRD – analýzy zkoumán vliv technologie mletí na krystalinitu čisté fáze brownmilleritu.
Studie vlivu mlecího procesu na vlastnosti alitu
Ravaszová, Simona ; Všianský,, Dalibor (oponent) ; Dvořák, Karel (vedoucí práce)
Táto bakalárska práca sa zaoberá vplyvom troch rôznych technológií mletia na kryštalografické a granulometrické vlastnosti synteticky pripraveného čistého alitu. Skúma dĺžku mlecieho procesu a vplyv technológie mletia na kryštalinitu, tvar zŕn a sklon k prednostnej orientácii minerálu pri príprave vzorky na XRD – analýzu.
Vliv různých technologií mletí na vlastnosti Portlandského cementu
Švéda, Matěj ; Gazdič, Dominik (oponent) ; Dvořák, Karel (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce shrnuje konvenční technologie mletí při výrobě Portlandského cementu. Hlouběji se pak zabývá technologiemi potenciálně využitelnými, tedy vysokoenergetickým mletím, s využitím mechanochemické aktivace. Současně sleduje také vliv různých typů intenzifikátorů mletí.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.