Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 5 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Podnikatelský plán pro založení malé společnosti
Kolářová, Ludmila ; Kratochvíl, Josef (oponent) ; Mazlová, Tamara (vedoucí práce)
Předmětem mé diplomové práce je tvorba podnikatelského plánu pro realizaci prodejny potravin, zaměřené na prodej pečiva. Prodejna bude poskytovat svým zákazníkům širo-kou nabídku pečiva, dále vlastní výrobky studené kuchyně a jiné zboží. Teoretická část mé diplomové práce je věnována stručné definici podnikatelského plánu, obecným charakteristikám podnikání a možných typů společností a také základním požadavkům na zpracování podnikatelského plánu. V návrhové části diplomové práce jsou zpracovány analýzy aktuální situace na trhu. Následně je vypracován konkrétní podnikatelský plán pro založení prodejny pečiva. Součástí této kapitoly je i hodnocení rizik a finanční plán budoucího podniku. V závěru je zhodnoceno naplnění cílů a verifikace hypotéz.
Polyfunkční dům
Hamerník, Martin ; Vlček, Ing Karel (oponent) ; Vlček, Milan (vedoucí práce)
Tématem diplomové práce je zpracování projektové dokumentace novostavby polyfunkčního bytového domu v Praze. Dům má čtyři nadzemní podlaží a je částečně podsklepený. Objekt je provozně rozdělen na tři samostatné části. Převažující část objektu je určena pro bydlení, další částí je provozovna cukrárny a poslední automatická garáž. Dům je navržen z konstrukčního systému Porotherm. Střecha je šikmá dvouplášťová s dřevěno-ocelovou nosnou konstrukcí.
Velké sousto
Chromečková, Nikola ; González, Daniel (oponent) ; Tobola, Ondřej (vedoucí práce)
Při výběru tématu pro svou bakalářskou práci jsem začala zkoumat a objevovat nové polohy designu. Propojení gastronomie a designu vzniklo přirozeně na základě rodinného podnikání a mé dlouhodobé práce v gastronomických provozech různého typu. Toto vše vedlo v průběhu studia také k častým interpretacím v ateliérové tvorbě. Přístup k jídlu z pozice designérky mě baví díky určitému změkčení procesu, kdy je možné továrnu vyměnit za kuchyni a svou prací vstupovat do života uživatelů prostřednictvím jejich smyslového vnímání. Zároveň je pro mě jídlo jeden z nejdůležitějších prvků našeho sociálního života i osobního prožívání. Bakalářská práce tedy navazuje na dlouhodobou oblast mého zájmu a je postavena na důkladné rešerši řešeného tématu. Otázka, kterou jsem se zabývala, bylo hledání tradice v lokálním cukrářství. Co definuje místní dezerty a kulturu jejich vychutnávání? V prvotní fázi, jejíž shrnutí je součástí této teoretické části bakalářské práce, jsem se věnovala historii cukrářství na našem území, pojmu zákusek a co jej tvoří a řešila jsem jaké podoby a funkce měla cukrárna v historii. V následující fázi jsem tyto poznatky využila při tvorbě nového produktu pro cukrářskou výrobnu a mapování současné estetiky oboru.
Polyfunkční dům
Hamerník, Martin ; Vlček, Ing Karel (oponent) ; Vlček, Milan (vedoucí práce)
Tématem diplomové práce je zpracování projektové dokumentace novostavby polyfunkčního bytového domu v Praze. Dům má čtyři nadzemní podlaží a je částečně podsklepený. Objekt je provozně rozdělen na tři samostatné části. Převažující část objektu je určena pro bydlení, další částí je provozovna cukrárny a poslední automatická garáž. Dům je navržen z konstrukčního systému Porotherm. Střecha je šikmá dvouplášťová s dřevěno-ocelovou nosnou konstrukcí.
Podnikatelský plán pro založení malé společnosti
Kolářová, Ludmila ; Kratochvíl, Josef (oponent) ; Mazlová, Tamara (vedoucí práce)
Předmětem mé diplomové práce je tvorba podnikatelského plánu pro realizaci prodejny potravin, zaměřené na prodej pečiva. Prodejna bude poskytovat svým zákazníkům širo-kou nabídku pečiva, dále vlastní výrobky studené kuchyně a jiné zboží. Teoretická část mé diplomové práce je věnována stručné definici podnikatelského plánu, obecným charakteristikám podnikání a možných typů společností a také základním požadavkům na zpracování podnikatelského plánu. V návrhové části diplomové práce jsou zpracovány analýzy aktuální situace na trhu. Následně je vypracován konkrétní podnikatelský plán pro založení prodejny pečiva. Součástí této kapitoly je i hodnocení rizik a finanční plán budoucího podniku. V závěru je zhodnoceno naplnění cílů a verifikace hypotéz.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.