Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Sportovní centrum
Krampla, Jan ; Havířová, Zdeňka (oponent) ; Lavický, Miloš (vedoucí práce)
Předmětem diplomové práce je novostavba sportovního objektu, který se nachází v atletickém areálu Dukla v Pardubicích. Objekt má jedno podzemní podlaží s hromadnými garážemi a jedno nadzemní podlaží se sportovní halou a jejím zázemím. Střecha stavby je plochá. V zázemí objektu se nachází recepce s bufetem, šatny, wc, sprchy, sauny a ochlazovací bazén, masáž a Kneippův chodík. Technické zázemí objektu se nachází v suterénu. Vstup do objektu je ze západní strany přístupovým chodníkem z venkovního parkoviště. Konstrukční systém je skeletový s pláštěm z keramických bloků. Stropy jsou žb (C30/37) až na střechu nad sportovní halou, která je zastřešena panely spiroll, ležícími na předpjatých vaznících. Stavba je založena na černé vaně z betonu C30/37. Obvodový plášť je zateplen kontaktním zateplení ETICS tl. 200 mm
Restaurační minipivovar v Golčově Jeníkově
Wernerová, Lucie ; Soudek, Pavel (oponent) ; Kalousek, Lubor (vedoucí práce)
Projekt se týká návrhu a řešení restauračního minipivovaru s ubytováním. Jedná se o novostavbu budovy na pozemkové parcele č. 2739, která se nachází ve městě Golčův Jeníkov a je umístěná na středové části stavebního pozemku. Přístup k objektu a dispozice uvnitř budovy je bezbariérově řešený. Restaurační minipivovar je navržený pro kapacitu 120 lidí v restauraci a 30 míst k sezení v salonku. Celková lůžková kapacita pensionu je 21 lůžek. Jeden dvoulůžkový pokoj je navržený pro bezbariérové užívání pokojové buňky. Nosný systém restauračního minipivovaru je kombinovaný, který je tvořený z části skeletovým prefabrikovaným systémem S 1.2 a z části stěnovým. Jsou navržené ŽB sloupy o rozměrech 0,4 x 0,4 m s osovou vzdáleností 6 x 8 m. Zděná část objektu a výplňové zdivo ŽB skeletu v nadzemních podlažích je vyzděné z keramických tvárnic typu THERM. Výplň skeletu v suterénu je tvořená ze ztraceného bednění. Budova je zateplená certifikovaným kontaktním zateplovacím systémem s tloušťkou izolantu 130 mm. Vnitřní nosné a nenosné příčky v 1.PP a 1.NP jsou vyzděné z keramických broušených tvárnic typu THERM a v 2.NP jsou navržené sádrokartonové příčky. Budova je zastřešená plochou jednoplášťovou střechou s klasickým pořadím vrstev. Nosná konstrukce střechy a stropů jsou tvořené předpjatými panely SPIROLL. Skladba ploché střechy je přitížená říčním kamenivem tloušťky 120 mm.
Restaurační minipivovar v Golčově Jeníkově
Wernerová, Lucie ; Soudek, Pavel (oponent) ; Kalousek, Lubor (vedoucí práce)
Projekt se týká návrhu a řešení restauračního minipivovaru s ubytováním. Jedná se o novostavbu budovy na pozemkové parcele č. 2739, která se nachází ve městě Golčův Jeníkov a je umístěná na středové části stavebního pozemku. Přístup k objektu a dispozice uvnitř budovy je bezbariérově řešený. Restaurační minipivovar je navržený pro kapacitu 120 lidí v restauraci a 30 míst k sezení v salonku. Celková lůžková kapacita pensionu je 21 lůžek. Jeden dvoulůžkový pokoj je navržený pro bezbariérové užívání pokojové buňky. Nosný systém restauračního minipivovaru je kombinovaný, který je tvořený z části skeletovým prefabrikovaným systémem S 1.2 a z části stěnovým. Jsou navržené ŽB sloupy o rozměrech 0,4 x 0,4 m s osovou vzdáleností 6 x 8 m. Zděná část objektu a výplňové zdivo ŽB skeletu v nadzemních podlažích je vyzděné z keramických tvárnic typu THERM. Výplň skeletu v suterénu je tvořená ze ztraceného bednění. Budova je zateplená certifikovaným kontaktním zateplovacím systémem s tloušťkou izolantu 130 mm. Vnitřní nosné a nenosné příčky v 1.PP a 1.NP jsou vyzděné z keramických broušených tvárnic typu THERM a v 2.NP jsou navržené sádrokartonové příčky. Budova je zastřešená plochou jednoplášťovou střechou s klasickým pořadím vrstev. Nosná konstrukce střechy a stropů jsou tvořené předpjatými panely SPIROLL. Skladba ploché střechy je přitížená říčním kamenivem tloušťky 120 mm.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.