Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Enogastronomie v podmínkách České Republiky
Švidek, Adam
Bakalářská práce se zabývá enogastronomií v podmínkách České Republiky. Práce je rozdělena na část teoretickou a část experimentální. Teoretická část objasňuje definice základních pojmů, zobrazuje aktuální stav zemědělské výroby v návaznosti na gastronomii, líčí obecné principy a pravidla pro párování pokrmů a vín a popisuje jejich implementaci v praxi. Experimentální část obsahuje tři několikachodová menu vhodně spárovaná s vybranými víny, z nichž jedno bylo prakticky vyzkoušeno a ověřeno. Jednotlivé podkapitoly se dále věnují analýze výsledků, popisu problémů při párování, zohledňování některých komponent pokrmů a vín při vytváření optimálního snoubení.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.