Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Úvěruschopnost klienta u nebankovního subjektu
Kindl, Tomáš ; MBA, Přemysl Kučera, (oponent) ; Ptáček, Roman (vedoucí práce)
Tématem bakalářské práce je úvěrování fyzických osob nebankovními subjekty v současné situaci České republiky. Zaměřuje se především na systém posuzování fyzických osob nebankovní společností a stanovení úvěruschopnosti fyzické osoby a dále podmínek hotovostních úvěrů pro stávající a nové klienty. Uvedená komparace je provedena na základě analýzy klienta vybranou nebankovní společností.
Úvěrování fyzických osob bankovními a nebankovními subjekty
Šenkýř, Adam ; HREUS, Lukáš (oponent) ; Rejnuš, Oldřich (vedoucí práce)
Tématem bakalářské práce je úvěrování fyzických osob bankovními a nebankovními subjekty v soudobé situaci České republiky. Zaměřuje se především na komparaci hypotečních úvěrů a úvěrů ze stavebního spoření u vybraných institucí. Pozornost je také zaměřena na současnou situaci a vývoj hypotečního bankovnictví v České republice.
Úvěruschopnost klienta u nebankovního subjektu
Kindl, Tomáš ; MBA, Přemysl Kučera, (oponent) ; Ptáček, Roman (vedoucí práce)
Tématem bakalářské práce je úvěrování fyzických osob nebankovními subjekty v současné situaci České republiky. Zaměřuje se především na systém posuzování fyzických osob nebankovní společností a stanovení úvěruschopnosti fyzické osoby a dále podmínek hotovostních úvěrů pro stávající a nové klienty. Uvedená komparace je provedena na základě analýzy klienta vybranou nebankovní společností.
Úvěrování fyzických osob bankovními a nebankovními subjekty
Šenkýř, Adam ; HREUS, Lukáš (oponent) ; Rejnuš, Oldřich (vedoucí práce)
Tématem bakalářské práce je úvěrování fyzických osob bankovními a nebankovními subjekty v soudobé situaci České republiky. Zaměřuje se především na komparaci hypotečních úvěrů a úvěrů ze stavebního spoření u vybraných institucí. Pozornost je také zaměřena na současnou situaci a vývoj hypotečního bankovnictví v České republice.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.