Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Výroba domácích vín z netradičních surovin
Mertová, Monika
Diplomová práce na téma „Výroba domácích vín z netradičních surovin“ pojednává o postupech výroby domácích vín se zaměřením na netradiční domácí vína. Byla vypracována na Ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů na Zahradnické fakultě v Lednici v letech 2017/2018. V experimentální části byly vyrobeny mikro vzorky vín z netradičních surovin, které byly následně analyticky a senzoricky vyhodnoceny a porovnány s komerčně vyrobeným vínem z maloobchodní sítě. Jostové víno a jahodové víno bylo na základě senzorického hodnocení ceněno výše než zakoupené víno aróniové.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.