Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Ubytovací penzion v obci Mšené – lázně
Dudková, Jana ; Semrád, Antonín (oponent) ; Štěpánek, Ladislav (vedoucí práce)
Projektová dokumentace řeší stavbu ubytovacího penzionu s restaurací v obci Mšené-lázně. Objekt je částečně podsklepený a má 3 nadzemní podlaží. V prvním nadzemním podlaží je situována restaurace, provoz kuchyně a zázemí penzionu. V druhém a třetím nadzemním podlaží je celkem 22 pokojů pro hosty. Objekt je zastřešen sedlovou polovalbovou a plochou střechou.
Optimalizace vnitřního prostředí stravovacího provozu vzduchotechnikou
Mrázková, Hana ; Kašpar, Antonín (oponent) ; Šikula, Ondřej (vedoucí práce)
Tato diplomová práce je zaměřena na optimalizaci vnitřního prostředí stravovacího provozu vzduchotechnikou v Brně. V rámci tohoto návrhu je použit systém nuceného větrání a klimatizace. Teoretická část řeší vhodnou distribuci vzduchu ve stravovacím provozu. Experimentální část zahrnuje měření oxidu uhličitého, rychlosti proudění vzduchu, relativní vlhkosti a teploty vzduchu a teploty kulového teploměru. V závislosti na zjištěných hodnotách byl vytvořen návrh technického řešení ve variantách a aplikován ve výpočtovém programu.
Ubytovací penzion v obci Mšené – lázně
Dudková, Jana ; Semrád, Antonín (oponent) ; Štěpánek, Ladislav (vedoucí práce)
Projektová dokumentace řeší stavbu ubytovacího penzionu s restaurací v obci Mšené-lázně. Objekt je částečně podsklepený a má 3 nadzemní podlaží. V prvním nadzemním podlaží je situována restaurace, provoz kuchyně a zázemí penzionu. V druhém a třetím nadzemním podlaží je celkem 22 pokojů pro hosty. Objekt je zastřešen sedlovou polovalbovou a plochou střechou.
Optimalizace vnitřního prostředí stravovacího provozu vzduchotechnikou
Mrázková, Hana ; Kašpar, Antonín (oponent) ; Šikula, Ondřej (vedoucí práce)
Tato diplomová práce je zaměřena na optimalizaci vnitřního prostředí stravovacího provozu vzduchotechnikou v Brně. V rámci tohoto návrhu je použit systém nuceného větrání a klimatizace. Teoretická část řeší vhodnou distribuci vzduchu ve stravovacím provozu. Experimentální část zahrnuje měření oxidu uhličitého, rychlosti proudění vzduchu, relativní vlhkosti a teploty vzduchu a teploty kulového teploměru. V závislosti na zjištěných hodnotách byl vytvořen návrh technického řešení ve variantách a aplikován ve výpočtovém programu.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.