Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 426 záznamů.  začátekpředchozí300 - 309dalšíkonec  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Zpráva o činnosti Státní zemědělské a potravinářské inspekce za rok 2008
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Výroční zpráva obsahuje úvodní slovo ústředního ředitele SZPI, kapitoly o kontrolní, laboratorní a certifikační činnosti SZPI, činnosti SZPI v oblasti legislativy, spolupráce s ostatními úřady a institucemi ČR, systému managementu kvality, kapitoly o mezinárodních vztazích, vztazích s veřejností, kapitoly o lidských zdrojích, zprávu o hospodaření, shrnutí.
Plný text: Stáhnout plný textPDF
Zpráva o činnosti Státní zemědělské a potravinářské inspekce za rok 2007
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Výroční zpráva obsahuje úvodní slovo ústředního ředitele SZPI, kapitoly o kontrolní, laboratorní a certifikační činnosti SZPI, činnosti SZPI v oblasti legislativy, spolupráce s ostatními úřady a institucemi ČR, systému managementu kvality, kapitoly o mezinárodních vztazích, vztazích s veřejností, kapitoly o lidských zdrojích, zprávu o hospodaření, shrnutí.
Plný text: Stáhnout plný textPDF
Zpráva o činnosti Státní zemědělské a potravinářské inspekce za rok 2006
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Výroční zpráva obsahuje úvodní slovo ústředního ředitele SZPI, kapitoly o kontrolní, laboratorní a certifikační činnosti SZPI, činnosti SZPI v oblasti legislativy, spolupráce s ostatními úřady a institucemi ČR, systému managementu kvality, kapitoly o mezinárodních vztazích, vztazích s veřejností, kapitoly o lidských zdrojích, zprávu o hospodaření, shrnutí.
Plný text: Stáhnout plný textPDF
Zpráva o činnosti Státní zemědělské a potravinářské inspekce za rok 2004
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Výroční zpráva obsahuje úvodní slovo ústředního ředitele SZPI, kapitoly o kontrolní, laboratorní a certifikační činnosti SZPI, činnosti SZPI v oblasti legislativy, spolupráce s ostatními úřady a institucemi ČR, systému managementu kvality, kapitoly o mezinárodních vztazích, vztazích s veřejností, kapitoly o lidských zdrojích, zprávu o hospodaření, shrnutí.
Plný text: Stáhnout plný textPDF; Stáhnout plný textPDF
Porovnání vybraných kvalitativních ukazatelůtepelně opracovaných masných výrobků z různých distribučních sítí
TESAŘOVÁ, Ivana
Masné výrobky patří do oblíbené skupiny konzumovaných potravin. Se zrušením státních norem po roce 1992 dochází k nárůstu distribuce produktů do obchodních sítí pod stejným označením, ale lišícím se složením. Na vybraných vzorcích tepelně opracovaných masných výrobků (20 výrobků, 17 výrobců) zakoupených v různých typech obchodů, byla provedena analýza obsahu základních složek a senzorické jakosti. Obsah základních složek (voda, tuk, sůl, bílkoviny, kolagen) byl laboratorně změřen pomocí přístroje NIRFLEX N 500, výsledky měření na hladině průkaznosti (p < 0,05) nebyly statisticky prokázány. Nejlépe byl hodnotiteli (6 osob) vyhodnocen vzorek skupiny junior od výrobce Fleischwaren Berger ze supermarketu Billa, nejhůře byl vyhodnocen vzorek skupiny kuřecí junior výrobce Schneider Masokombinát Plzeň ze supermarketu Albert.
Provozní management obchodního oddělení vybrané společnosti
Motalová, Veronika
Provozní management obchodního oddělení vybrané společnosti. Bakalářská práce. Brno: MZLU v Brně, 2014. Cílem této bakalářské práce je procesní analýza zákaznického servisu fixních služeb telekomunikační společnosti X a.s. pod záštitou společnosti Y s.r.o. Teoretická část se zaměřuje na podnikový proces, řízení jakosti a workflow. Praktická části se zabývá jakostí poskytované služby, jejími základními předpoklady a rozpory v kvalitě služby na základě podnikových procesů a pomocí procesního modelu. Hlavním cílem je navrhnout nový efektivnější procesní model.
Maso a maso nahrazující suroviny pro masnou výrobu
Konvalinová, Žaneta
Bakalářská práce se zabývá masem a jeho náhražkami v masných výrobcích. První a druhá kapitola práce se zabývá definicí masa a masných výrobků a jejich jakostí, kde je prioritní bezpečnost potravin. Třetí kapitola se věnuje náhražkám rostlinného a živočišného původu, které jsou využívány především z ekonomického hlediska. Z rostlinných náhražek dominují škrob, vláknina, sójové bílkoviny a bílkoviny obilovin. Z živočišných bílkovin jsou to bílkoviny mléčné, vaječné, krevní, kolagen a nepopulární strojně oddělené maso. Především drůbeží strojně oddělené maso, které se vyskytuje v mnohých drůbežích výrobcích. V posledních kapitolách jsou uvedeny výrobky, které mohou dle legislativy dané náhražky obsahovat (mělněné výrobky), či nikoliv (šunky nejvyšší jakosti a výběrové).
Komplexní využití biomasy břízy
Ambrož, Petr
Hlavním cílem a náplní této práce bylo zjistit možnosti využitelnosti biomasy břízy. Na základě literatury a konzultací byl zpracován přehled výrobků z jednotlivých částí stromu břízy. Byly popsány výrobky, které lze získat z jednotlivých tříd jakosti. V práci byl zpracován přehled výrobků podle jednotlivých částí stromu břízy. V posledních 6 letech lze pozorovat rostoucí ceny dříví třetí třídy jakosti.
Faktory ovlivňující jakost hovězího masa
Kavanová, Monika
Bakalářská práce je zaměřena na charakteristiku faktorů, které ovlivňují jakost hovězího masa. V úvodu literární části jsou definovány pojmy jakost masa a hovězí maso, dále jsou uvedeny jeho základní charakteristiky, vývoj spotřeby v České republice a faktory, které ji ovlivňují. Ve střední části jsou popsány intravitální vlivy. V první řadě jsou zařazeny vlivy genetické, jako je plemeno a pohlaví, následují okolnosti chovu a předporážkových manipulací. Toto část je ukončena popisem vlivu porážky. Navazují postmortální vlivy, které zahrnují jatečné opracování a chladírenské uchování. Následně jsou popsány postmortální změny v mase, doplněné o možnosti a následky jejich abnormálního průběhu. Na konci jsou zařazeny kapitoly bourání a mrazírenské skladování masa.
Řízení projektové činnosti v podniku lehkého průmyslu
DUŠÁKOVÁ, Lucie
Tato diplomová práce se nazývá "Řízení projektové činnosti v podniku lehkého průmyslu" a zabývá se analýzou řízení projektové činnosti zakázek včetně posouzení vyrobených předmětů z hlediska množství a kvality, času a nákladů. V teoretické části je obsažena rešerše problematiky týkající se výroby, výrobních procesů a s nimi spojených charakteristik. V praktické části je popsána charakteristika a organizace společnosti, následuje analýza výrobních procesů zaměřená na realizaci produktu, plánování výroby, management zdrojů, přípravu a řízení výroby a politiku kvality společnosti včetně analýzy vyrobeného předmětu. Na základě těchto analýz byly stanoveny návrhy opatření pro efektivnější řízení společnosti a zlepšení fungování podniku z dlouhodobého hlediska.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 426 záznamů.   začátekpředchozí300 - 309dalšíkonec  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.