Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Financial analysis of gastronomic facility
Šikyňová, Katarína ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Jenčková, Jiřina (oponent)
Předmětem bakalářské práce na téma "Finanční analýza gastronomického zařízení" je provedení finanční analýzy obchodní společnosti za roky 2011 až 2013, se zaměřením na elementární metodu, analýzu poměrových ukazatelů. Této analýze předchází vymezení základních pojmů a definice finanční analýzy obecně, jako součást teoretické části. Po všeobecné charakteristice analyzované společnosti budou, na základě finančních výkazů za tři účetní období, analyzovány vybrané poměrové ukazatele. Následně budou výsledky analýzy interpretovány. Na závěr, se s pomocí zjištěných výsledků navrhnou opatření, která teoreticky mohou vést k případnému vylepšení jednotlivých ukazatelů, a tudíž ke zlepšení celkové finanční situace společnosti, což je hlavním cílem této bakalářské práce

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.