Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Výskyt a význam fenolových sloučenin v potravinách
Hvězdová, Kristýna
Bakalářskou práci jsem vypracovala v letech 2015/2016 na Mendelově univerzitě v Brně na Zahradnické fakultě na Ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů. Práce obsahuje rozdělení a definování fenolových sloučenin v potravinách a charakteristiku vzniklých chemických reakcí fenolových sloučenin v potravinách. Ve vlastním komentáři je popsáno kvalitativní i kvantitativní zastoupení fenolových sloučenin ve vybraných potravinách, a to resveratrolu ve víně a anthokyanů v rostlinných produktech, a také zhodnocení významu a vlivu fenolových sloučenin na lidské zdraví.
Výskyt a význam fenolových sloučenin v potravinách
Hvězdová, Kristýna
Bakalářskou práci jsem vypracovala v letech 2015/2016 na Mendelově univerzitě v Brně na Zahradnické fakultě na Ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů. Práce obsahuje rozdělení a definování fenolových sloučenin v potravinách a charakteristiku vzniklých chemických reakcí fenolových sloučenin v potravinách. Ve vlastním komentáři je popsáno kvalitativní i kvantitativní zastoupení fenolových sloučenin ve vybraných potravinách, a to resveratrolu ve víně a anthokyanů v rostlinných produktech, a také zhodnocení významu a vlivu fenolových sloučenin na lidské zdraví.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.