Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.02 vteřin. 
Konstrukce přípravku s využitím metod Rapid Prototyping
Mikulenka, Martin ; Sedlák, Josef (oponent) ; Zouhar, Jan (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce popisuje jednotlivé metody výroby modelu vyrobené procesem rapid prototyping. U každé z techto metod jsou popsány její výhody a nevýhody. Součástí této práce je rovnež postup konstrukce přípravku pro výrobu armatury v příslušném softwaru. V záveru této práce je krátké zhodnocení výroby přípravku z ekonomického a časového hlediska.
Možnosti využití luskovin v pícninářství
Paulová, Nikol
Práce pojednává o nejvýznamnějších luskovinách, které se využívají pro pícninářské účely v ČR. Objemná píce může být zkrmována hospodářským zvířatům ve formě zeleného krmení, siláže či upravené horkovzdušným sušením. Vhodnost jednotlivých druhů pro tato technologická zpracování je v práci zmíněna. Zařazení luskovin do osevního postupu s sebou nese výhody plynoucí z jejich biologických vlastností. Je vyzdvihnuta schopnost fixovat vzdušný dusík, což má za následek snížení nákladů na dusíkatá hnojiva a může pozitivně ovlivňovat výnos následných plodin. Práce se zabývá způsoby pěstování a zaměřuje se na agrotechniku luskovin setých v čisté kultuře i ve směskách. Pěstování ve směskách při správné volbě komponentů snižuje negativní vlastnosti druhů, které se projevují při jejich pěstování v monokultuře. Součástí práce je vyčíslení nákladů na výrobu hrachu s podsevem vojtěšky pro konkrétní podnik.
Konstrukce přípravku s využitím metod Rapid Prototyping
Mikulenka, Martin ; Sedlák, Josef (oponent) ; Zouhar, Jan (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce popisuje jednotlivé metody výroby modelu vyrobené procesem rapid prototyping. U každé z techto metod jsou popsány její výhody a nevýhody. Součástí této práce je rovnež postup konstrukce přípravku pro výrobu armatury v příslušném softwaru. V záveru této práce je krátké zhodnocení výroby přípravku z ekonomického a časového hlediska.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.