Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Vliv různých technologií mletí na vlastnosti Portlandského cementu
Švéda, Matěj ; Gazdič, Dominik (oponent) ; Dvořák, Karel (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce shrnuje konvenční technologie mletí při výrobě Portlandského cementu. Hlouběji se pak zabývá technologiemi potenciálně využitelnými, tedy vysokoenergetickým mletím, s využitím mechanochemické aktivace. Současně sleduje také vliv různých typů intenzifikátorů mletí.
Sledování vlivu různých technologií mletí na vlastnosti portlandských cementů
Virágová, Tereza ; Gazdič, Dominik (oponent) ; Dvořák, Karel (vedoucí práce)
Práce se bude zabývat sledováním vlivu různých technologií mletí na výsledné vlastnosti portlandského cementu. Dále bude sledovat ekonomickou náročnost mlecího procesu. Studie stručně shrne dosavadní poznatky o využívaných technologiích a o technologiích potencionálně využitelných pro mletí cementu. Bude se jednat o technologie s oblasti mechanochemické aktivace.
Vliv různých technologií mletí na vlastnosti Portlandského cementu
Švéda, Matěj ; Gazdič, Dominik (oponent) ; Dvořák, Karel (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce shrnuje konvenční technologie mletí při výrobě Portlandského cementu. Hlouběji se pak zabývá technologiemi potenciálně využitelnými, tedy vysokoenergetickým mletím, s využitím mechanochemické aktivace. Současně sleduje také vliv různých typů intenzifikátorů mletí.
Sledování vlivu různých technologií mletí na vlastnosti portlandských cementů
Virágová, Tereza ; Gazdič, Dominik (oponent) ; Dvořák, Karel (vedoucí práce)
Práce se bude zabývat sledováním vlivu různých technologií mletí na výsledné vlastnosti portlandského cementu. Dále bude sledovat ekonomickou náročnost mlecího procesu. Studie stručně shrne dosavadní poznatky o využívaných technologiích a o technologiích potencionálně využitelných pro mletí cementu. Bude se jednat o technologie s oblasti mechanochemické aktivace.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.