Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Hodnocení drsnosti povrchu kontaktní a bezkontaktní metodou
Špačková, Magda ; Hammer, Miloš (oponent) ; Jankových, Róbert (vedoucí práce)
Bakalářská práce obsahuje přehled metod hodnocení profilových parametrů drsnosti povrchu. Bezkontaktním přístrojem Talysurf CCI Lite a kontaktním přístrojem Taylor Hobson Surtronic 25 bylo provedeno měření dvanácti vzorků. Na základě těchto měření byla provedena analýza rozdílů výsledků hodnocení vybraných profilových parametrů. V závěru práce jsou uvedena doporučení pro praxi při použití kontaktních a bezkontaktních přístrojů pro hodnocení drsnosti povrchu.
Technologie vytavitelného modelu v současnosti - dokončovací technologie
Malý, Václav ; Joch, Antonín (oponent) ; Horáček, Milan (vedoucí práce)
Cílem této práce je vytvořit přehled dokončovacích operací, používaných v technologii vytavitelného modelu. Předložená práce nejprve obecně popisuje principy této technologie a dále se hlouběji zaměřuje především na dokončovací operace.
Hodnocení drsnosti povrchu kontaktní a bezkontaktní metodou
Špačková, Magda ; Hammer, Miloš (oponent) ; Jankových, Róbert (vedoucí práce)
Bakalářská práce obsahuje přehled metod hodnocení profilových parametrů drsnosti povrchu. Bezkontaktním přístrojem Talysurf CCI Lite a kontaktním přístrojem Taylor Hobson Surtronic 25 bylo provedeno měření dvanácti vzorků. Na základě těchto měření byla provedena analýza rozdílů výsledků hodnocení vybraných profilových parametrů. V závěru práce jsou uvedena doporučení pro praxi při použití kontaktních a bezkontaktních přístrojů pro hodnocení drsnosti povrchu.
Technologie vytavitelného modelu v současnosti - dokončovací technologie
Malý, Václav ; Joch, Antonín (oponent) ; Horáček, Milan (vedoucí práce)
Cílem této práce je vytvořit přehled dokončovacích operací, používaných v technologii vytavitelného modelu. Předložená práce nejprve obecně popisuje principy této technologie a dále se hlouběji zaměřuje především na dokončovací operace.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.