Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Organizace hudebních akcí v pražských industriálních prostorech a halách
Jelínková, Lucie ; Riedlbauch, Václav (vedoucí práce) ; Vořechovský, Jan (oponent)
Cílem práce je zmapovat současné dění na pražské kulturní scéně zasazené do industriálních prostor, komplexním způsobem zachycuje některé společné tendence v tomto atypickém prostředí. Ačkoli jsou zde okrajově zmiňovány různé kulturní aktivity, práce se zejména soustřeďuje na často probíhající prezentaci elektronické taneční hudby v opuštěných halách. Práce popisuje historický vývoj industriálního dědictví na území Prahy, jeké druhy podnikání v kultuře v tomto prostředí dnes probíhají, čím se liší a na čem závisejí. Po přečtení práce tak získá čtenář vhled do tendencí, které v současné době panují na pražské hudební scéně mimo tradiční prostředí klubů.
Strategická analýza projektu Kreativního inkubátoru
Špoková, Alexandra ; Kubaš, Mario (vedoucí práce) ; Kouba, Vojtěch (oponent)
Cílem této diplomové práce je použití metod strategické analýzy ke zkoumání projektu Kreativního inkubátoru v Plzni. Za tímto účelem bude popsán vývoj konceptu kulturních a kreativních odvětví, který je nezbytným pro pochopení, proč v nedávné době došlo ke vzniku specializovaných podnikatelských inkubátorů zaměřených na tato odvětví. V praktické části je představeno strategické řízení a možnosti jeho využití pro kreativní inkubátory. Následuje podrobné představení projektu Kreativního inkubátoru v Plzni, který je zkoumán vybranými nástroji strategické analýzy. Pro popsání makrookolí podniku je použita PEST analýza. Na ni navazují metody pro zkoumání mikrookolí, Porterův model pěti konkurenčních sil, strategie modrého oceánu a přehled stakeholderů. Strategická analýza je završena SWOT analýzou, která shrnuje předchozí poznatky a poskytuje tak kvalitní základnu pro formulaci strategie vedením Kreativního inkubátoru.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.