Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Víno a změny chemických parametrů během výroby s použitím autochtonní kvasinky
Fialová, Lenka ; Vespalcová, Milena (oponent) ; Vránová, Dana (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce se zabývá změnami chemických parametrů vína během výroby s použitím autochtonní kvasinky. V teoretické části je popsána historie vinařství, morfologie a chemické složení hroznů révy vinné, a je zde také rozebrána technologie výroby vína a některé postupy používané při chemickém rozboru vína. V experimentální části jsou uvedeny postupy stanovení použité v této práci a výsledky sledování změn jednotlivých chemických parametrů. Sledovány byly tyto parametry: obsah redukujících cukrů, ethanolu a titrovaltelných kyselin a hodnota pH. Analyzovaný mošt byl získán z odrůdy Veltlinské zelené.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.