Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Horská chata
Chovancová, Andrea ; Burianová, Lenka (oponent) ; Kacálek, Petr (vedoucí práce)
Cílem diplomové práce je návrh horské chaty. Horská chata je určena k rekreaci a ubytování pro 23 osob a je navržena na mírně svažitém pozemku v obci Horní Bečva. Objekt je dvoupodlažní bez podsklepení. Hlavní vstup do objektu je z jižní strany, vstup pro personál je z východní strany a další vedlejší vstup do objektu je ze strany severní. Část objektu pro ubytování je situována ve 2. nadzemním podlaží. Obvodové a vnitřní nosné stěny jsou navrženy z cihelných bloků Porotherm, ve 2.NP jsou pak vnitřní stěny ze sádrokartonu. Konstrukce střechy nad hlavní částí objektu je tvořena dřevěným krovem vaznicové soustavy, střecha nad wellness zónou je plochá vegetační, a střecha nad zádveřím je plochá s klasickou skladbou. Hlavní část objektu je zastřešena sedlovou střechou o sklonu 35°, sklony plochých střech nad wellness zónou a zádveřím jsou 3%.
Horská chata
Chovancová, Andrea ; Burianová, Lenka (oponent) ; Kacálek, Petr (vedoucí práce)
Cílem diplomové práce je návrh horské chaty. Horská chata je určena k rekreaci a ubytování pro 23 osob a je navržena na mírně svažitém pozemku v obci Horní Bečva. Objekt je dvoupodlažní bez podsklepení. Hlavní vstup do objektu je z jižní strany, vstup pro personál je z východní strany a další vedlejší vstup do objektu je ze strany severní. Část objektu pro ubytování je situována ve 2. nadzemním podlaží. Obvodové a vnitřní nosné stěny jsou navrženy z cihelných bloků Porotherm, ve 2.NP jsou pak vnitřní stěny ze sádrokartonu. Konstrukce střechy nad hlavní částí objektu je tvořena dřevěným krovem vaznicové soustavy, střecha nad wellness zónou je plochá vegetační, a střecha nad zádveřím je plochá s klasickou skladbou. Hlavní část objektu je zastřešena sedlovou střechou o sklonu 35°, sklony plochých střech nad wellness zónou a zádveřím jsou 3%.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.