Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Způsoby senzorického hodnocení bobulí révy vinné
Vlčková, Miroslava
V bakalářské práci se zabývám způsoby senzorického hodnocení bobulí révy vinné. V první, literární, části zkoumám informace o stavbě bobulí, biochemie bobulí a faktorech ovlivňujících zralost bobulí. V druhé půlce literární části zjišťuji informace o typech zralostí bobulí, senzorickém a analytickém hodnocení. V experimentální části bakalářské práce provádím senzorické hodnocení bobulí přímo ve vinohradu a analytické měření v laboratoři. Na hodnocení mám odrůdy Rulandské bílé, Sauvignon, Hibernal, Savilon a Bronner.
Způsoby senzorického hodnocení bobulí révy vinné
Vlčková, Miroslava
V bakalářské práci se zabývám způsoby senzorického hodnocení bobulí révy vinné. V první, literární, části zkoumám informace o stavbě bobulí, biochemie bobulí a faktorech ovlivňujících zralost bobulí. V druhé půlce literární části zjišťuji informace o typech zralostí bobulí, senzorickém a analytickém hodnocení. V experimentální části bakalářské práce provádím senzorické hodnocení bobulí přímo ve vinohradu a analytické měření v laboratoři. Na hodnocení mám odrůdy Rulandské bílé, Sauvignon, Hibernal, Savilon a Bronner.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.