Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 86 záznamů.  začátekpředchozí77 - 86  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Sledování růstu kulturní mikroflóry během fermentace mlékárenské suroviny
LEHEROVÁ, Hana
Práce se zabývá sledováním růstu kulturní mikroflóry během fermentace mlékárenské suroviny. Cílem práce bylo sledovat růstovou aktivitu bakterií mléčného kysání rodů Lactobacillus delbrueckii subsp.bulgaricus a Streptococcus salivarius subsp.thermophilus mikrobiologickými metodami a změny titrační kyselosti v průběhu fermentace mléka při výrobě jogurtů.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 86 záznamů.   začátekpředchozí77 - 86  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.