Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Zážitková turistika s využitím kulturního a historického dědictví
ANTOŇŮ, František
Hlavním cílem práce "Zážitková turistika s využitím kulturního a historického dědictví" je vytvořit návrh Návštěvnického centra curku a sladkostí v Dačicích. Zde byla v roce 1843 vyrobena první kostka cukru na světě. Součástí Návštěvnického centra je interaktivní expozice (např. výroba cukru, historie cukru), zážitkový workshop a obchod s výrobky a suvenýry. Na začátku práce je úvod. Dále je popsána metodika práce a cíle práce. Dílčími cíly jsou analýza cestovního rucu (analýza návštěvnosti, profil možného návštěvníka, analýza silných a slabých stránek) a návrh nového produktu cestovního ruchu, vč. propagační kampaně a ekonomického rozboru.
Marketing a jeho využití v hoteliérství
Piteráková, Leona ; Kovář, František (vedoucí práce) ; Kovář, František (oponent)
Potřeba a vývoj marketingu v hoteliérství. Tato dříve opomíjená oblast je dnes již samozřejmou součástí dobře fungujícího hotelu. Hotelový provoz náleží do sektoru služeb, který byl v minulosti obecně velmi podceňován. Po pádu centrálně plánované ekonomiky došlo v České Republice k velkému rozvoji i v tého oblasti. Organizace vstupující na trh začátkem devadesátých let neměly vůbec žádné zkušenosti s marketingem služeb a mohly se učit pouze ze svých úspěchů a omylů. Záhy díky vstupu silných a zkušených zahraničních firem na náš trh zesílila konkurence a tím došlo i ke zlepšení celkové nabídky služeb.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.