Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
VINAŘSTVÍ SEKT PETRÁK
Eliáš, Václav ; Myslín,, Jiří (oponent) ; Dýr, Petr (vedoucí práce) ; Čuprová, Danuše (vedoucí práce)
Zadáním bakalářské práce je návrh novostavby výrobního objektu pro účel výrobu vína a sektu. V rámci bakalářské práce bylo zadáno vypracování projektové dokumentace pro stavební povolení a dokumentace pro provádění stavby s využitím softwaru. Tento projekt byl již vypracován ve formě studie v 2.ročníku během zimního semestru v rámci předmětu AG32 Ateliér architektonické tvorby III. – výrobní stavby, dále bylo navázáno předmětem AG028 – Detail v Architektuře 2. Jedna z částí tohoto projektu byla už zpracována v předmětu AG06 – Komplexní projekt, na který bakalářská práce navazuje. Smyslem vypracované studie bylo vyřešit správné funkční a provozní schéma a estetickou a reprezentativní stránku, na kterou je nyní vypracována stavební dokumentace. Zadaná parcela s objektem se nachází ve městě Kobylí na Moravě v Jihomoravském kraji, okres Břeclav. Parcela je v této době nezastavěná a zarostlá náletovou zelení. Navržený objekt je třípodlažní, kde se dělí na 3 funkční celky – výrobní, reprezentační a ubytovací. Terén na parcele je poměrně svažitý, což pomohlo k zapuštění výrobní části pod terén, která je v nejnižším podlaží a díky tomu nepůsobí objekt velikým a výrobním dojmem ale má podobnou velikost a formu jako okolní stavby v obci. Jak již bylo zmíněno, tak výroba se nachází pod úrovní terénu. V dalším patře je vinotéka, degustace, terasa, kancelář a ubytování (bezbariérové) a v posledním podlaží se nachází už jen ubytování. K objektu je navržená i zeleň na parcele - výsadba stromů, keřů, a okrasných květin a dále se sadem odrůd vína
VINAŘSTVÍ SEKT PETRÁK
Eliáš, Václav ; Myslín,, Jiří (oponent) ; Dýr, Petr (vedoucí práce) ; Čuprová, Danuše (vedoucí práce)
Zadáním bakalářské práce je návrh novostavby výrobního objektu pro účel výrobu vína a sektu. V rámci bakalářské práce bylo zadáno vypracování projektové dokumentace pro stavební povolení a dokumentace pro provádění stavby s využitím softwaru. Tento projekt byl již vypracován ve formě studie v 2.ročníku během zimního semestru v rámci předmětu AG32 Ateliér architektonické tvorby III. – výrobní stavby, dále bylo navázáno předmětem AG028 – Detail v Architektuře 2. Jedna z částí tohoto projektu byla už zpracována v předmětu AG06 – Komplexní projekt, na který bakalářská práce navazuje. Smyslem vypracované studie bylo vyřešit správné funkční a provozní schéma a estetickou a reprezentativní stránku, na kterou je nyní vypracována stavební dokumentace. Zadaná parcela s objektem se nachází ve městě Kobylí na Moravě v Jihomoravském kraji, okres Břeclav. Parcela je v této době nezastavěná a zarostlá náletovou zelení. Navržený objekt je třípodlažní, kde se dělí na 3 funkční celky – výrobní, reprezentační a ubytovací. Terén na parcele je poměrně svažitý, což pomohlo k zapuštění výrobní části pod terén, která je v nejnižším podlaží a díky tomu nepůsobí objekt velikým a výrobním dojmem ale má podobnou velikost a formu jako okolní stavby v obci. Jak již bylo zmíněno, tak výroba se nachází pod úrovní terénu. V dalším patře je vinotéka, degustace, terasa, kancelář a ubytování (bezbariérové) a v posledním podlaží se nachází už jen ubytování. K objektu je navržená i zeleň na parcele - výsadba stromů, keřů, a okrasných květin a dále se sadem odrůd vína
Vinařství JOHANN W
Schwarzová, Markéta ; Zelený, Lubomír (vedoucí práce) ; Fröhlichová, Lenka (oponent)
Cílem diplomové práce je nejprve popsat teorii podnikatelského plánu, jak by měl plán vypadat, co by měl obsahovat v jednotlivých bodech. V druhé, praktické části, jsem pak s použitím této teorie vypracovala podnikatelský plán Vinařství JOHANN W. Kromě základního shrnutí podnikatelské příležitosti je součástí práce detailně vypracovaná marketingová a obchodní strategie, analýza trhů a konkurence, finanční plán a také popsaná a zhodnocená rizika projektu. Na závěr je sestaven realizační plán, který by měl ukázat cestu k vytyčeným cílům především v zatím nerozvinuté oblasti turistiky. Podnikatelský plán je primárně určen pro interní využití ve Vinařství JOHANN W a také autora.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.