Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Možnosti výroby závitů v malé strojírenské firmě.
Straka, Jiří ; Prokop, Jaroslav (oponent) ; Kalivoda, Milan (vedoucí práce)
V této práci vypracované v rámci bakalářského studia oboru Strojírenská technologie je uvedeno základní rozdělení druhů závitů a jejich značení. Jsou uvedeny některé možnosti výroby závitů třískovým obráběním a beztřískovým obráběním s použitím příslušných nástrojů. Dále jsou uvedeny a posouzeny metody výroby využívané na střední technické škole.
Technologie obrábění vnějších závitů
Dostálová, Markéta ; Humár, Anton (oponent) ; Prokop, Jaroslav (vedoucí práce)
V této bakalářské práci vypracované na téma „Technologie obrábění vnějších závitů“ je uvedeno základní rozdělení jednotlivých druhů závitů a jejich označení. Dále jsou popsány jednotlivé druhy výroby vnějších závitů třískovým obráběním. U vybraných druhů obrábění je uveden jednotkový strojní čas a s ním i spojené celkové náklady na výrobu vnějšího závitu.
Technologie obrábění vnějších závitů
Dostálová, Markéta ; Humár, Anton (oponent) ; Prokop, Jaroslav (vedoucí práce)
V této bakalářské práci vypracované na téma „Technologie obrábění vnějších závitů“ je uvedeno základní rozdělení jednotlivých druhů závitů a jejich označení. Dále jsou popsány jednotlivé druhy výroby vnějších závitů třískovým obráběním. U vybraných druhů obrábění je uveden jednotkový strojní čas a s ním i spojené celkové náklady na výrobu vnějšího závitu.
Možnosti výroby závitů v malé strojírenské firmě.
Straka, Jiří ; Prokop, Jaroslav (oponent) ; Kalivoda, Milan (vedoucí práce)
V této práci vypracované v rámci bakalářského studia oboru Strojírenská technologie je uvedeno základní rozdělení druhů závitů a jejich značení. Jsou uvedeny některé možnosti výroby závitů třískovým obráběním a beztřískovým obráběním s použitím příslušných nástrojů. Dále jsou uvedeny a posouzeny metody výroby využívané na střední technické škole.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.